Yenilendik

MALATYASPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ TÜZÜĞÜ
Derneğin adı ve merkezi
Madde-1-Derneğin adı: ''İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği'dir

Derneğin Merkezi İstanbul'dur Şubesi Açılmayacaktır. Derneğin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için Dernekçe sürdürülecek çalışma konuları ve biçimleri ile faaliyet alanı.

Madde-2- Dernek  Malatyaspor Kulübünün Taraftarlarının Gerek Sosyal hayatta ve gerekse tribünlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi, şiddete dayalı her türlü hareketin önüne geçilmesi, Malatyaspor Taraftarlarının sayısının tüm Türkiye'de artırılması, kalitenin artırılması, Malatyaspor Taraftarlarının sosyal hayatta daha fazla birlikte olabilmeleri için etkinlikler düzenleme deplasmanlarda yapılacak başta futbol olmak üzere kulübün faaliyet göstermekte olduğu veya gelecekte göstereceği tüm branşlardaki müsaabakalara Taraftarlarımızın çağdaş ölçüler içerisinde ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde götürebilmek, başta ilk öğretm okulları, liseler ve üniversiteler olmak üzere etkinlikler yapılarak genç nesillere Petrolspor tarihini ve duruşunu anlatarak Malatyasporlu bir nesil oluşturmak, Malatyaspor Taraftarları arasında sosyal dayanışmayı artırmak ve bütünleşmeyi sağlamak amacıyla kurulmuştur..!

DERNEKÇE SÜRDÜRÜLECEK ÇALIŞMA KONULARI VE BİÇİMLERİ.
1- Faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi için araştırmalar yapmak.
2-kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek.
3-Amacın gerçekleştirilmesi için gerekli olan her türlü bilgi, belge, döküman ve yayınları temin etmek, dökümantasyon merkezi oluşturmak, çalışmalarını duyurmak için amaçları doğrultusunda Gazete, Dergi, Kitap, ve Bülten gibi yayınlar çıkarmak.
4- Amacın Gerçekleştirilmesi için sağlıklı bir çalışma ortamını sağlamak, her türlü teknik araç ve gereci demirbaş ve kırtasiye malzemelerini temin etmek, 5- Gerekli izinler alınmak şartıyla yardım toplama faaliyetlerinde bulunmak ve Yurt içinden ve Yurt dışından bağış kabul etmek,
6- Tüzük amacının gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan gelirleri temin etmek amacıyla iktisadi, ticari ve sanayii işletmeler kurmak ve işletmek,
7- Üyelerinin yararlanmaları ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için lokal açmak, soyal ve kültürel tesisler kurmak ve bunları tefriş etmek,
8- Üyeleri arasından beşeri münasebetlerin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi için yemekli toplantılar, konser, balo, tiyatro, sergi, spor, gezi ve eğlenceli etkinlikler ve vb düzenlemek veya Üyelerinin bu tür etkinliklerden yararlanmalarını sağlamak,